havadurum

Transfer Haberleri

694

Galatasaray`dan Doumbia baskısı

Sarı-kırmızılıların orta saha arayışları çerçevesinde temaslarda bulunduğu 22 yaşındaki Doumbia, menajerine transfer görüşmesi yapması için izin verdi. Galatasaray Yönetimi şu sıralarda Fildişi Sahilli oyuncunun bonservisini uygun bir rakam karşılığında alabilmek adına girişimlerde bulunuyor. Mevcut listedeki en kuvvetli adayın Doumbia olduğu, ilk görüşmeler kiralama formülü üzerinde gerçekleşse de, gelinen son noktada temasların bonservis satışına da dönebileceği ifade ediliyor. (Fanatik)
 
Gökhan Töre imzaya doğru
Yeni Malatyaspor’la yollarını ayırıp, siyah- beyazlılar’a geri dönüş için masaya oturan Gökhan Töre, ilk görüşmeden olumsuz ayrılsa da ikinci temasta taraflar anlaşma noktasına gelmişti. Kulüp ve oyuncu menajerinin bu hafta içerisinde tekrar bir araya gelip transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da kadrosunda görmeyi çok istediği tecrübeli kanat oyuncusu, takıma hazır olarak katılabilmek için her gün özel antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. (Fotomaç)

Fenerbahçe`de gündem Perotti
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe`de Okaka haberlerinin ardından şimdi de yine İtalya`dan Diego Perotti iddiası geldi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Fenerbahçe Diego Perotti için Roma`yla görüşüyor.İtalyanlar Fenerbahçe`den Perotti transferi için 2,5 milyon euro bonservis talep ediyor. Roma`nın aynı zamanda 32 yaşındaki hücumcunun yıllık 6 milyon euro`ya varan maaşından da kurtulmak istediği, bu yüzden transfere sıcak baktığı haberde verilen detaylar arasında. (Di Marzio)
 
Kaliniç Beşiktaş’a doğru
Forvet transferinde Nikola Kalinic için ısrarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’a, Hırvat golcüden haber geldi. Tecrübeli futbolcu, Atletico Madrid’le bağlarını koparabilmek için menaceri aracılığıyla Beşiktaş’tan 1 hafta daha süre istedi, olumlu yanıt veren yönetim beklemeye geçti. Atletico Madrid’in de oyuncusuyla yollarını ayırmaya sıcak baktığı, tarafların son pürüzleri gidermek için görüşme halinde olduğu ifade edildi. (Fanatik)
 
Marcao`ya sürpriz talip
Orta saha takviyesi için arayışlarını sürdüren Galatasaray`a, sürpriz bir teklif geldi. İtalyan devi Roma, sarı-kırmızılıların stoperi Marcao için 12 milyon euro`yu gözden çıkarttı. Ancak, rakamı az bulan Galatasaraylı kurmaylar Roma`nın yapmış olduğu bu teklifi kabul etmedi. Galatasaray kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Roma`nın teklifi arttırması durumunda transferin gerçekleşme ihtimali var. (Takvim)
 
Trabzonspor`da Gregore an meselesi
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Bahia’da forma giyen Gregore ile anlaşma sağladı. Flavio ile birlikte orta sahada iyi ikili olacağı düşünülen Gregore`nin Bahia kulübüyle sadece 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 900 bin euro civarında olan Gregore için birkaç güne müjdeli haber gelebilir. (Takvim)
(Haber Merkezi)
Paylaş