havadurum

Üstün, Çanakkale'de temaslarda bulundu

2828

 Eski Başbakanlardan, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi, Çanakkale’deki örgütlenme sürecini tamamlayarak siyasi faaliyetlerine başlamıştı. Gelecek Partisi, kentteki siyasi çalışmalarına hız katarak, önceki gün Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün`ü Çanakkale’de ağırlamış ve siyasi değerlendirmelerde bulunmuştu. Parti içi çalışmalarının yanında Genel Başkan Yardımcısı Üstün ile birlikte bir dizi ziyarette bulunan Gelecek Partisi, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ve Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

 

Siyasi nezaket!...

Gelecek Partisi, siyasi nezaket örneği göstererek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Kültür-Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ, İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Çanakkale kadrosundan oluşan bir heyet, Başkan Gökhan ile son siyasi gelişmeler ve Çanakkale’ye ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Başkan Gökhan, ziyaret ile ilgili olarak, “Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Feramuz Üstün`e ve İl Yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Muhasebecilere ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Kültür-Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ ve İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’dan oluşan heyet, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı da ziyaret etti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Elibol Karadağ ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Gelecek Partisi heyetini, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soykan, Başkan Yardımcımız Koray Gökalp, Oda Sekreteri Erhan Karakaş, Oda Saymanı Özgün Kamar ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper Küplü ağırladı. Görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, kent ve ülke ekonomisi üzerine sohbet edildi.

(Haber Merkezi)

Paylaş