havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 27 Nisan Cumartesi Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig'de heyecan fırtınası! Kasımpaşa-Samsunspor, Sivasspor-Konyaspor, Hatayspor-Başakşehir ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle 34. hafta son buluyor. Hangi takım puan cetvelinde yükselecek, hangi takım zirveye yaklaşacak? Futbolseverler bu dev maçları kaçırmamalı! 

901

Futbolseverler, hazır olun! Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta! Bugün, 34. hafta maçlarıyla futbolseverler ekranlara kilitleniyor. İstanbul'da Kasımpaşa ve Samsunspor, Sivas'ta Sivasspor ve Konyaspor, Hatay'da Hatayspor ve Başakşehir karşı karşıya gelirken, İstanbul'da ise futbolseverleri Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi bekliyor. Bu dev maçlarda neler olacak, kim galip gelecek?

Bugün, futbolseverler için heyecan dolu bir gün! Trendyol Süper Lig'de 34. hafta maçlarıyla heyecanıyla buluşuyor. Kasımpaşa-Samsunspor, Sivasspor-Konyaspor, Hatayspor-Başakşehir ve Fenerbahçe-Beşiktaş dev derbisi futbolseverleri ekranlara kilitliyor. Peki, bu dev maçlarda neler olacak?

Kasımpaşa - Samsunspor (16:00)

İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak Kasımpaşa-Samsunspor maçı, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Ligde bir iddiası kalmayan Kasımpaşa, galibiyet alarak puan cetvelinde yükselmek istiyor. Samsunspor ise son haftalardaki performansını biraz daha yükseltmek puan tablosunda daha üst sıralara tırmanmak istiyor.

Sivasspor - Konyaspor (16:00)

Sivas'ta Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak Sivasspor-Konyaspor maçı, Anadolu derbisi heyecanıyla futbolseverleri bir araya getiriyor. Ligde orta sıralarda yer alan Sivasspor, küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Konyaspor'a kıyasla daha rahat durumda. 3 puan iki takım için de kritik öneme sahip.

Hatayspor - Başakşehir (19:00)

Hatay'da Antakya Atatürk Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak Hatayspor-Başakşehir maçı, iki ekibin de son haftalardaki formsunu gözler önüne serecek. Ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor, galibiyet alarak puan cetvelinde yükselmek ve ligde kalma şansını artırmak istiyor. Başakşehir ise Avrupa kupalarına katılma mücadelesinde yer alıyor ve bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe - Beşiktaş (19:00)

İstanbul'da Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, futbolseverler için sezonun en heyecanlı maçlarından biri olacak. İkinci sırada bulunan Fenerbahçe, bu maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor. Beşiktaş ise Avrupa Kupalarına gidebilmek için bu derbiden 3 puanla ayrılmak istiyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş