havadurum

Burhaniye'de bahar temizliği ve çevre düzenlemeleri hız kesmeden devam ediyor

Şehir merkezi başta olmak üzere ana caddeler, sokaklar ve mahallelerde genel temizlik çalışmalarını yürüten ekipler rutin yabani ot temizleme, bahçe atıkları temizleme, çim biçme ve peyzaj düzenleme uygulamalarını da gerçekleştiriyor.

908

Burhaniye Belediyesi, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her noktasında bahar temizliği ve çevre düzenlemeleri için yoğun bir çalışma yürütüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklardan yeşil alanlara, şehir içi bölgelerden sahil kesimlerine kadar geniş bir alanda çalışmalarını sürdürürken, temizlik işleri ekipleri de ilçe genelinde bahçe atıkları temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte çıkan çöpleri toplamak için çöp taksi hizmeti aralıksız devam ediyor.

Genel temizlik ve çim biçme

Şehir merkezi, ana caddeler, sokaklar ve mahallelerdeki genel temizlik çalışmaları, Temizlik İşleri ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Yabani ot temizliği, çim biçme ve bahçe atıkları toplama işlemleriyle ilçenin her alanında devam ediyor.

Çöp taksi hizmeti ve çevre düzenlemeleri

Temizlik İşleri ekipleri, çöp taksi hizmetiyle birlikte ilçe genelinde çevre düzenlemeleri yapıyor. Bahçe atıklarının temizliği ve çevre düzenlemesi, ekiplerin öncelikli görevleri arasında yer alarak, temiz bir Burhaniye için gece gündüz demeden hizmet ediyorlar.

Yangın önlemleri ve dal budama işlemleri

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, yüksek sıcaklıklar nedeniyle oluşabilecek çevre yangınlarına karşı belediye bir dizi önlemler alınıyor. Bu kapsamda, yabani ve kurumuş dalların budanması ve toplanması işlemleri temizlik işleri birimi sayesinde titizlikle gerçekleştiriliyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş