havadurum

İskenderoğlu, “Geleceğimizin en değerli mirası olan çocuklarımız için adım atmanın zamanı geldi”

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, çocuklara ilişkin projelerine dikkat çekerek, “Geleceğimizin en değerli mirası olan çocuklarımız için adım atmanın zamanı geldi. Modern yaşamın getirdiği zorluklarla başa çıkmak ve ailelerimize destek olmak için yepyeni bir adım atıyoruz” dedi.

1852

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, vatandaşlarla projelerini anlatmaya hız kesmeden devam ediyor. İskenderoğlu; “Çanakkale, tarih boyunca medeniyetlerin buluştuğu; kültürlerin kaynaştığı, doğal güzelliklerin her köşesinde hissedildiği; Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Bey’i, Havranlı Seyit Onbaşı’sı, Bigalı Mehmet Çavuş’u, Ezineli Yahya Çavuş’u ve isimleri şanlı tarihimizin altın sayfalarında yazılı kahramanlarımızla Cumhuriyet’in önsözünün yazıldığı eşsiz bir şehir. Ekibimizle birlikte hazırladığımız ana proje konsepti, şehrin bu dört temel değerini; Tarih, Turizm, Teknoloji ve Tarımı (4T) ön plana çıkararak Çanakkale'yi geleceğe, Türkiye Yüzyılı’na taşımayı hedefliyor. Bu vizyon, Çanakkale'yi tarih, turizm, teknoloji ve tarım alanlarında bir öncü şehir yapmayı amaçlamaktadır” dedi.

Felsefe, edebiyat ve kültürün kavşak noktası, Çanakkale!”

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı İskenderoğlu, Çanakkale’nin kültürel önemine dikkat çekerek, “Felsefe, edebiyat ve kültürün kavşak noktası Çanakkale’yi bir festival şehri yapmamız elbette kaçınılmaz. İki yıldır Bakanlığımızın yürüttüğü Kültür yolları festivallerine ek olarak Uluslararası Seramik Festivali, Deniz Ürünleri Festivali gibi yerli ve yabancı turistleri kentimize çekecek vizyon etkinlikler başta olmak üzere gençlerimiz ve çocuklarımızın da eğlenip öğrenebilecekleri zengin içerikler ve atölye çalışmalarıyla dolu festivaller bir marka kent yaratma vizyonumuzun olmazsa olmaz bir parçasını oluşturuyor” sözlerine yer verdi.

Her çocuğun benzersiz potansiyelini keşfetmesine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunuyoruz

“Geleceğimizin en değerli mirası olan çocuklarımız için adım atmanın zamanı geldi” sözlerine dikkat çeken İskenderoğlu, “Modern yaşamın getirdiği zorluklarla başa çıkmak ve ailelerimize destek olmak için yepyeni bir adım atıyoruz. Şehrimizdeki her çocuğun hem fiziksel hem de psikolojik olarak sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi ve kendini en iyi şekilde ifade etmesi gerekiyor. Bu nedenle, modern kreş projemizde her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük ve çocuklarımızın gelişimini en üst düzeye çıkaracak bir ortam yaratmayı hedefledik. Güvenlik ve Konfor; Çocuklarımızın güvenliği ve konforu her şeyden önce gelir. Modern kreşimizde en son teknolojiyle donatılmış güvenlik sistemleri ve ergonomik tasarımlar ile çocuklarımızın rahat etmesi için her şey düşünüldü. Eğitim ve Gelişim; Her çocuğun benzersiz potansiyelini keşfetmesine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunuyoruz. Nitelikli öğretmenlerimiz tarafından yürütülen programlar, çocuklarımızın bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini desteklemek için özel olarak uzman pedagoglar tarafından tasarlanacak. Sanat ve Kültür; Çocuklarımızın sanat ve kültürle iç içe büyümesini sağlamak için özel atölye ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Müzik, resim, tiyatro gibi sanat dallarıyla erken yaşta tanışmalarını ve kendilerini ifade etmelerini teşvik edeceğiz. Sağlıklı Beslenme; Sağlıklı bir yaşam tarzının temelleri çocukluk döneminde atıldığını bir anne olarak çok iyi biliyorum. Bu nedenle modern kreşimizde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi ön planda tutuyoruz. Yerel üreticilerimizden tedarik ettiğimiz taze ve organik malzemelerle hazırlanan öğünler, çocuklarımızın enerjik ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini destekleyecek. Bizler, şehrimizdeki çocukların geleceğe güvenle adım atabilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Modern Kreş Projemiz, ailelerimizin ve toplumumuzun her alanında güçlenmesine katkı sağlayacak ve gelecek nesillerimizin başarılı bir şekilde yetişmesine yardımcı olacaktır” diye belirtti.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş