havadurum

Kaşdemir’den  Jülide İskenderoğlu’na destek

Çanakkale’de AK Partililer, iftar yemeğinde bir araya geldi. Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir burada yaptığı konuşmada, “Gençler geleceğimiz için her zaman ön planda ve lokomotif görevi görmüşlerdir. Bu beraberlik güzel sonuçlara gebedir. Hep beraber Jülide Hanım etrafında kenetlenerek ona destek olacağız” dedi.

1350

Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, Halit Kubilay Fırat tarafından düzenlenen bin 200 kişilik iftar programında genç partililerle bir araya geldi. Çanakkale eski milletvekilleri olan Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Mehmet Daniş de iftar programına katılım sağladı. Programda katılımcılar, İskenderoğlu etrafında birleşme çağrısında bulundu.

“Bu beraberlik güzel sonuçlara gebedir”

Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ise açıklamasında, “Gençler geleceğimiz için her zaman ön planda ve lokomotif görevi görmüşlerdir. Bu beraberlik güzel sonuçlara gebedir. Bu beraberliği koruyacağız. Hep beraber Jülide Hanım etrafında kenetlenerek ona destek olacağız” ifadelerine yer verdi.

“Öğrencilerin ulaşım masraflarını 250’ye düşecek

Çanakkale Belediye Başkanı İskenderoğlu gençler için hazırladıkları projeden söz ederek öğrencilerin aylık ulaşım masraflarını 250 TL’ye düşüreceğini ifade etti. İskenderoğlu, “Kubilay kardeşim, çalışarak didinerek buralara geldi. Kendi başına üretti, emek verdi ve güzel bir noktada şu an. AK Parti’nin değişik kademelerinde de görev yaparak her zaman partimize desteğini gösterdi. Ben kendisiyle gurur duyuyorum. O bizim evladımız. Allah eşine ve çocuklarına çok daha iyi noktalara gelmelerini de nasip eder inşallah. Bu güzel sofra ve yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum” diye belirtti.

“Jülide Hanım için kefilim”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Bu enerjiyi ve gençleri görmeyi her zaman çok seviyoruz” sözlerine yer vererek, “Çok kıymetli insanlar var burada her birinizi selamlıyorum. Önümüzde, Çanakkale’nin geleceğini etkileyecek ve Çanakkale’nin artık çok daha düzenli genç dostu güzel bir yer haline gelmesini sağlayacak bir seçeneğimiz var. Bu anlamda Pazar günü vereceğim oyla, Çanakkale Merkez ilçede söylenecek tüm sözler, yapılacak tüm icraatlar için Jülide Hanıma vekalet vereceğim. Burada sizlerin de vekaleti için Jülide Hanım için kefil olduğumu çok net bir şekilde söylüyorum” diye belirtti.

“Önümüzde gençlerimizin geleceğini etkileyecek bir seçim var”

AK Parti eski milletvekili Mehmet Daniş ise “İskenderoğlu’nun kazanma şansı çok yüksek ve bu fırsatı Çanakkale değerlendirmelidir” sözlerine dikkat çekerek, “Kubilay kardeşimizin geleneksel hale getirdiği bu sofralarda birlikteliği seviyoruz. Önümüzde gençlerimizin geleceğini etkileyecek bir seçim var ve her birinizi bu seçimde geleceğinize sahip çıkarak Jülide Hanımı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş