havadurum

Körfezden hizmet sözü verdi

Ahmet Akın, "Bundan sonra Balıkesir’de; çalışkan, hesap veren ve adaletli bir yönetim olacak.”

1163

Başkan Ahmet Akın, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit'i ziyaret ederek Körfez Bölgesi'nde aktif bir şekilde bulundu. Hemşerileriyle bir araya gelerek gerçekleştireceği hizmetleri anlattı ve "Kimseyi ayırmadan çalışacağız" dedi.

Balıkesir'de yeni bir dönem başlıyor

Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayram sonrasında da ilçe ziyaretlerine devam etti. Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit'te karşılanan Başkan Akın, halkın ilgisiyle karşılandı. İlçe buluşmalarında yaptığı konuşmalarda Akın, şunları söyledi. Başkan Ahmet Akın "Balıkesir 74 yıl sonra tarih yazdı. Bu bayram bir başka güzel geçti. Bu memlekette kibir, kayırmacılık ve particilik olmayacak. Sadece hizmet olacak. 20 ilçe belediyemiz var; bunların 15+1’i bizde, İYİ Parti ile birlikte. Geriye kalan 4 belediyemizi de asla ayırmayacağız. Daha önce yapılan yanlışları tekrar etmeyeceğiz. Sizlere söz verdik; kimseyi ayırmadan çalışacağız. Seçimi geride bıraktık. Bundan sonra az laf, çok iş yapacağız. Belediyemizin bütün personeline söyledim kimse siyaset yapmayacak” dedi.

Temiz ve güvenilir bir çevre

Göreve gelir gelmez BASKİ’ye talimat verdiğini söyleyen Akın, "Yazın hiçbir yeri susuz bırakmayacaksınız" dedi. Akın "Hiçbir ilçeye ayrım yapılmadan her yere hizmet götüreceğiz. Altyapıyı yenileyeceğiz, bu cennet memlekette denize kanalizasyon akmayacak. Arıtmaları yapacağız ve denizimiz pırıl pırıl olacak. Bölgenin büyük sorunları toplu ulaşım ve imar bunları da çözeceğiz. Körfezimizin bazı bölgelerinde özel çalışmalarımız olacak” dedi

Adaletli ve hesap verebilir yönetim

Balıkesir’in 20 ilçesinde cumhuriyetçi, Atatürkçü, milliyetçi ve demokrat bir belediye başkanının olduğunu söyleyen Ahmet Akın, "Bundan sonra Balıkesir’de; çalışkan, hesap veren ve adaletli bir yönetim olacak. Milletimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Milletimizin hakkını iade edeceğiz. Balıkesir’in hayırlı evladı olacağıma söz veriyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Akın, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit Belediyelerini ziyaret ederek belediye başkanlarını makamlarında ziyaret etti ve çalışan personele hayırlı mesailer diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş