havadurum

Pendikspor - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? 29. Hafta Heyecanı

 Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Pendikspor’u ağırlıyor. Şampiyonluk yarışında kritik bir viraj olan bu maç, sarı-lacivertliler için büyük önem taşıyor. İşte karşılaşmanın detayları ve son dakika gelişmeleri!

2417

Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Bu hafta karşılaşacağı Pendikspor, ligde kalma mücadelesi veriyor. İki takım arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

İsmail Kartal’dan Sürpriz Kararlar

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Pendikspor maçı öncesinde sürpriz kadro değişikliklerine gitti. Takımın başarılı oyuncularından kimlerin ilk 11’de yer alacağı büyük merak konusu1.

Maçın Muhtemel 11’leri

Fenerbahçe ve Pendikspor’un muhtemel 11’leri açıklandı. Fenerbahçe’de gözler, formda oyuncular Kadioglu, Tadic ve Dzeko’nun üzerinde. Pendikspor ise Canpolat ve Akbunar gibi isimlerle sahada olacak.

Maç Saati ve Yayın Bilgileri

Fenerbahçe - Pendikspor maçı, 10 Mart 2024 tarihinde saat 19:00’da başlayacak ve canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi Kadir Sağlam olacak.

Fenerbahçe, Süper Lig’de zirve yarışını sürdürmek için Pendikspor karşısında galibiyet arayacak. Pendikspor ise sürpriz bir sonuçla ligde kalma umutlarını güçlendirmek istiyor. Futbol tutkunları, bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmak istemeyecek!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş