havadurum

Semizoğlu’ndan Bayramiç Belediye Başkanı Atılgan’a hayırlı olsun ziyareti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

920

Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu'nu ağırladı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bayramiç Belediye Başkanı olarak seçilen Hasan Cem Atılgan’ı tebrik ediyorum. Çanakkale’mizin her ilçesinde ayrı bir ekonomik değerimiz, ayrı bir tarihi ve coğrafi kültürümüz mevcut. Bayramiç Beyazı AB’den Coğrafi İşaret tescili alan Türkiye’nin 7. ürünü. Benzer şekilde Bayramiç ilçemizin; Bayramiç Elması Bayramiç Tahin Helvası ve Bayramiç Zeytinyağı Coğrafi İşaretli diğer ürünleri. Coğrafi olarak dört mevsim turizm sektörüne cevap verebilecek potansiyele sahip Bayramiç ilçemizi hem bölge hem de ülke ekonomimize daha fazla değer katması için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan’a görevinde başarılar diliyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş