havadurum

Yeni kadro oluşuyor!

322

 Yıllardan buyana verdiği özverili mücadelelerle Vestel Venus Sultanlar liginin kıdemli takımları arasına girmeyi başaran Çanakkale Belediyespor, deneyimli başkanı İsmet Güneşhan, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyeti ile yeni sezon kadrosunu oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferin yanında iç transferde de belirlenen oyuncularla görüşme yapıp, onlarla sözleşme imzalayan Çanakkale Belediyespor, kulüp değiştirme dönemini en iyi şekilde değerlendiriyor. İç transferde Şule Yetimoğlu ve Gözde Tan ile yeniden mukavele yapan Mavi-Beyazlı Kulüp, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

 
Şule Yetimoğlu; 
2 sezondan buyana Çanakkale Belediyespor’da libero mevkiinde yer alıyor. . 167 boyunda olan Şule Yetimoğlu  1992 doğumlu. Şule Yetimoğlu önceki sezonlarda; Koç Spor Kulübü, Yeşilyurt, Şişlispor ve Maltepe Yalıspor Kulüplerinde forma giydi. 

 
Gözde Tan; 
1988 doğumlu olan Gözde Tan önceki sezonlarda; TED Koleji, Galatasaray, Karşıyaka, Göztepe, Okayspor, İzmir Bş.Bld.spor, İlbank, Ereğli ve Bursa Bş.Bld.spor takımlarında yer aldı.
 
 
ABD’li smaçör de Ç.Belediyespor’da
Mavi-Beyazlı takım iç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kulüp yönetimi daha önce anlaşma sağlanan, geçen sezonu Polonya İmpel Wroclaw takımında geçiren ABD’li oyuncu Megan Courtney ile sözleşme imzaladı. Smaçör mevkiinde forma giyen 24 yaşındaki sporcu 185 cm. boyunda. 
(Şenol Güven)
Paylaş