havadurum

Başkan Akın'ın bayram ziyaretleri “Sındırgı'da sevgi seli”


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayramın ikinci gününde de Sındırgı'daki hemşerileriyle buluşarak kucaklaştı. Ayrıca, Karesi ‘deki Huzurevi'ni de ziyaret ederek yaşlıları sevindirdi.

769

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayramın ikinci gününde de Sındırgı'da hemşerileriyle bir araya gelerek geçirdi. İlçe merkezi ile Yüreğil ve Işıklar mahallelerini ziyaret eden Başkan Akın, vatandaşlarla bayramlaşarak samimi sohbetler gerçekleştirdi. Sındırgılılar, Başkan Ahmet Akın'ı güler yüzle ve tatlı dille karşılayarak sevinçlerini ve mutluluklarını dile getirdi.

“Sındırgı’ya en iyi hizmetleri sunacağız”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, her ziyaretinde Sındırgı'nın yemyeşil doğası ve misafirperver insanlarıyla büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti. Başkan Akın, "Sındırgı ilçemiz, diğer tüm ilçelerimiz gibi kendine özgü kültürü ve muhteşem doğasıyla büyük bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için hep birlikte çalışarak Sındırgı'ya en iyi hizmetleri sunacağız" şeklinde konuştu.

"Başkan Ahmet Akın, Şehit Ailesine Destek Mesajı Verdi"

Geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem felaketinde Hatay’da hayatını kaybeden Yüreğilli Uzman Çavuş Özgür Bilgiç’in ailesini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın, onların bayramlarını kutladı. Şehit ailelerine her zaman destek olacaklarını vurgulayarak, "Balıkesir'de hiç kimse yalnız değil, biz varız. Tüm şehitlerimizin aileleri bizim için baş tacıdır" dedi.

“Sizler bizlerin kıymetlilerisiniz”

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Ahmet Akın, ardından Karesi'deki Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek yaşlıları bayramlarını kutladı. Huzurevi sakinlerinin mutluluğu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı karşılarında gördüklerinde yüzlerine yansıdı. Başkan Ahmet Akın, her bir büyüğe yakından ilgi göstererek, "Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Daha konforlu ve huzurlu bir ortamda yaşamanız için gereken desteği sunmaya hazırız. Ben de sizlerin bir evladıyım. Hepinizin bayramını içtenlikle kutluyor, daha nice güzel bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş