havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 10 Mart Pazar Trendyol Süper Lig Maçları

Bugün, futbolseverlerin kalplerini hızlandıracak maçlar var! Süper Lig’den TFF 1. Lig’e, Avrupa’nın elit liglerine kadar futbol heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İşte 10 Mart Cumartesi gününün futbol ziyafeti!

2354

Futbol dünyasında heyecan dorukta! 10 Mart Cumartesi günü, Türkiye’nin dört bir yanından ve Avrupa’nın zirvesinden futbol rüzgarları esiyor. Kayserispor’dan Fenerbahçe’ye, İstanbulspor’dan Samsunspor’a kadar 8 takımın mücadelesi, futbolseverler için adeta bir şölen niteliğinde. Peki, bugün hangi takımlar sahaya çıkıyor ve maçlar hangi kanallarda canlı yayınlanacak? İşte detaylar!

Kayserispor - Hatayspor Maçı:

Saat 13:30’da başlayacak olan bu mücadele, Kayserispor’un ev sahipliğinde gerçekleşecek. Süper Lig’in iki iddialı takımının karşılaşması, futbolseverler için günün ilk heyecanı olacak.

Samsunspor - MKE Ankaragücü Karşılaşması:

Günün ikinci büyük maçı Samsunspor ile MKE Ankaragücü arasında. Saat 16:00’da başlayacak bu karşılaşma, ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak isteyen iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olacak.

İstanbulspor - Kasımpaşa Heyecanı:

Aynı saatte, 16:00’da, İstanbulspor kendi evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Bu maç, özellikle İstanbul futbolunun tutkunları için kaçırılmaması gereken bir diğer karşılaşma.

Günün Zirvesi Fenerbahçe - Pendikspor:

Günün en çok beklenen maçı, saat 19:00’da Fenerbahçe’nin evinde Pendikspor ile yapacağı mücadele. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolundaki bu önemli adımını canlı izlemek için futbolseverlerin ekran başına geçmesi bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş