havadurum

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Derbi Heyecanı

Fenerbahçe ve Beşiktaş, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda ligdeki son derbilerini oynayacak. Peki bu heyecan dolu maç saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izleyebileceğiz?

890

Türk futbolunun en önemli derbilerinden biri olan Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesi, her zaman olduğu gibi bu sene de büyük bir ilgiyle bekleniyor. 27 Nisan Cumartesi günü Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak olan dev derbi, futbolseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Bu yazımızda, derbiyle ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Maçın tarihi, saati, kanalı, hakemi ve derbi hakkında ilginç bilgiler gibi birçok detayı bu yazıda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Ne Zaman Oynanacak?

Bu sezon ligde ilk kez karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş, 27 Nisan Cumartesi günü futbolseverleri derbi heyecanıyla buluşturacak. Maçın başlayacağı saat 19:00 ise futbolseverlerin şimdiden takvimlerine not ettiği bir saat olarak öne çıkıyor.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Saat Kaçta Başlayacak?

Futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Maç, İstanbul'un en önemli futbol stadyumlarından biri olan Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Hangi Kanaldan Canlı Yayınlanacak?

Heyecan dolu derbiyi beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebileceksiniz. beIN Sports aboneliğiniz varsa internet üzerinden veya televizyonunuzdan maçı rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Kim Yönetecek?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi tecrübeli hakemlerden biri olan Volkan Bayarslan olarak belirlendi. Bayarslan'a yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Hakkında Bilgiler

Derbi Tarihi: Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki ilk derbi maçı 28 Kasım 1924'te oynandı. O zamandan beri iki ezeli rakip 358 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 134, Beşiktaş ise 127 galibiyet aldı.

En Farklı Skor: Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki en farklı skor, 6 Aralık 1958'de oynanan hazırlık maçında Fenerbahçe'nin 7-0'lık galibiyetiyle oluştu.

En Çok Gol Atan Oyuncu: Fenerbahçe formasıyla derbilerde en çok gol atan oyuncu 27 golle Lefter Küçükandonyadis'tir. Beşiktaş formasıyla derbilerde en çok gol atan oyuncu ise 23 golle Metin Tekin'dir.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş