havadurum

Çan Belediyesi'ne teşekkür ziyareti

Çan Belediye'sine yapılan teşekkür ziyaretinde Türkiye-Almanya Gençlik Köprüsü Projesi'nin önemi bir kez daha vurgulandı. Stajyer değişim programının detayları masaya yatırıldı ve iki ülke arasındaki gençlik bağlarını güçlendiren bu proje, büyük bir adım olarak değerlendirildi.

2153

Çan Belediyesi'ne Türkiye-Almanya Gençlik Köprüsü Projesi için teşekkür ziyareti gerçekleşti. Proje kapsamında Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü öğrencileri, Almanya'daki St. Augustinusheim ile bir stajyer değişim programı gerçekleştirdi. İlk etap Şubat ayında Doç. Tuba Batu ve iki öğrencinin Ettlingen'de bulunmasıyla tamamlanmıştı. İkinci etap ise 12 Nisan'da Boya atölyesi şefi ve eğitmen Carola Beck ve öğrencilerinin gelişiyle başladı.

Stajyer Değişim Programı detayları ve Çan Belediyesi'ne teşekkür ziyareti

Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Tuba Batu, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran, bölüm öğrencisi Havin Akmugan, Carola Beck ve öğrencileri Emina Suljevic ile Joshua Will, proje koordinatörlerinden Yücel Doğan ile birlikte Çan Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette stajyer değişim programının detayları konuşuldu ve El Sanatları Bölümü öğrenci çalışması başkana takdim edildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş