havadurum

Çan'da Coşkulu Bayramlaşma

Çan'da düzenlenen resmi bayramlaşma etkinliğinde, ilçe protokolü ve vatandaşlar Menderes Parkı'nda buluştu.

1450

Çan'ın coşkusunu yansıtan resmi bayramlaşma programı, Menderes Parkı'nda gerçekleştirildi. Programa Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioglu, Belediye Başkanı Harun Arslan, Emniyet Müdürü Emre Bolat, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış ve diğer ilçe protokolü üyeleri ile birlikte siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile yerel basın mensupları katıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı, Emniyet ve Sağlık Personelini Unutmadı

Bayramlaşma etkinliği sonrasında Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, Belediye Başkanı Harun Arslan ve beraberlerindekiler, öncelikle Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ardından Çan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çan Devlet Hastanesi'ndeki personeli ziyaret etti. Ziyaretler sırasında, halkın huzur ve güvenliği için görevlerini özveriyle yerine getiren emniyet ve jandarma personeli ile sağlık çalışanlarının bayramları kutlandı ve iyi dilekler iletildi.

Değer ve Saygıyı Yansıtan Anlamlı Buluşma

Resmi programın tamamlanmasının ardından, Şehit Mustafa Yerli'nin ailesine bayram ziyareti gerçekleştirilerek, onların bayramları kutlandı. Bu özel ziyaret, şehitlerin ailelerine verilen değerin bir ifadesi olarak önem arz etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş