havadurum

Hayalindeki Sen için harekete geç!

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu tarafından lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Hayalindeki Sen” özgeçmiş yarışması için başvurular devam ediyor.

986

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Hayalindeki Sen” isimli, özgeçmiş yarışması devam ediyor. Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışma, öğrencileri meslek hayatına atılmaya hazırlamak için nasıl özgeçmiş yazmaları gerektiğini öğretmeyi hedefliyor. 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında, lise öğrencileri kariyer.canakkale@iskur.gov.tr adresinden başvuruda bulunabilir. Yarışma sonuçları, İŞKUR’un sosyal medya hesabından duyurulacak.

“Hayalindeki Sen” yarışması neyi amaçlıyor?

Hayalindeki Sen CV Yarışması’nın amacı; Çanakkale ilinde öğrenim gören lise öğrencilerinin kariyer planlamalarını yapmaları, gelecekte iş hayatına adım atarken etkili özgeçmiş hazırlayabilmeleri, iş görüşmelerinin olmazsa olmazı olan özgeçmişlerin özgün tasarım ve içerikle oluşturulmasıdır. Bu kapsamda öğrenciler hayallerindeki işyerleri/meslekler için özgeçmiş hazırlayacak, böylece katılımcıların kariyer planlamasını daha sağlıklı yapmalarına katkı sağlanmış olacaktır.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş