havadurum

İşte ilham veren buluşma

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gençlerin yanında olduğunu vurgulayarak, okul öğrencilerinin Erasmus+ projesini desteklediğini belirtti ve “Gençlerin uluslararası platformlarda şehri temsil etmelerinden mutluluk duyuyorum” dedi

539

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Ziyaret sırasında, Başkan Akın gençlerin yanında olduklarını ve projelerini desteklediklerini vurguladı.

Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ramazan Konakbay, Proje Koordinatörü Selvihan Dertli ve proje ekibinde yer alan öğretmenler Hasan Salih Gündüz ve Canan Aydın ile birlikte Erasmus+ projesini hazırlayan öğrenciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette, Okul Müdürü Konakbay ve öğrenciler, Erasmus+ İtalya iş birliğiyle geliştirdikleri "Okul İkliminde Permakültür Yaşam Tasarımı" projesini tanıttı ve yerel paydaşlarla ortak girişim oluşturma planlarını sundu.

Başkan Akın, “Gençleri eğitim hayatlarında belediye olarak destekleyeceklerini ve Balıkesirli gençlerin uluslararası platformlarda şehri temsil etmelerinden mutluluk duyuyorum” ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş