havadurum

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu Çan ilçesini ziyaret etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ile birlikte Çan ilçesindeki yerel yönetimlere ziyarette bulundu.

526

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ile birlikte Çan Belediye Başkanı Harun Arslan'ı, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün’ü, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Olgun’u ziyaret etti. Ziyarete Oda Meclis Üyeleri, Okay Işık, Hayati Beceren ve 21 No’lu Komite Başkanı Hüseyin Şen katılım sağladı.

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ziyaret edildi

Başkan Semizoğlu, ilk olarak Çan Belediye Başkanı Harun Arslan’ı ziyaret etti. Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çan Belediye Başkanı olarak seçilen Harun Arslan’ı tebrik ediyorum. Çan sanayi kültürü ve nitelikli işgücü ile öne çıkan bir ilçemiz. Sanayi faaliyetlerini daha planlı hale getirmek üzere Odamızın da dahil olduğu Çan Karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Çan Belediye Başkanı Harun Arslan’a görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Semizoğlu Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ziyareti hakkında konuştu

Semizoğlu, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan’ı ziyaret etmesinin ardından Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün’ü ziyaret etti. Ziyaret hakkında konuşan Başkan Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrimizin ekonomik kalkınması ve esnafımızın güçlenmesi için her zaman yanınızda olmaya gayret gösteriyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız, Çanakkale’mizin ekonomik ve kültürel hayatının temel taşlarıdır. Çan sanayi kültürü gelişmiş bir ilçemiz olduğu için üyelerimizin Çan’daki esnaf ve sanatkarlar ile ticari ilişkileri oldukça fazla. Ortak sorunlarımızı istişare ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Semizoğlu Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin ziyareti hakkında şunları söyledi

Çan ziyaretlerine devam eden Başkan Semizoğlu, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin’e ziyarette bulundu. Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimizin öncelikli sektörleri arasında ilk sıralarda yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayi hakkında yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Deniz ve Çan Ziraat Odası Başkanımız Hasan Şahin ile değerlendirmelerde bulunduk. İlimizin ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan tarım ve tarıma dayalı sanayide 2024 yılında yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Semizoğlu Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Olgun ziyareti hakkında konuştu

Başkan Semizoğlu ziyaretler kapsamında, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Olgun’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çan İlçemiz, Merkez İlçemizden sonra nakliye sektörünün en fazla kümelendiği İlçemiz. Dolayısı ile üyelerimiz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına da kayıtlı. Sektördeki sorun ve gelişmeleri birlikte değerlendirdik. Nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş