Defterdar Işık ziyaretlerine devam ediyor
Bu yıl 27'incisi kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık'ın gerçekleştirdiği ziyaretler devam ediyor. Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen ziyaretler kapsamında Defterdar Işık'ın dün Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.
Çanakkale Defterdarlığı’nın Vergi Haftası nedeniyle kamu kurumları ve odalara gerçekleştirdiği ziyaretler devam ediyor. Vergi Haftası nedeniyle düzenlenen ziyaretler kapsamında Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyaretler gerçekleştirdi. Işık, ilk olarak Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Işık, verginin önemine değinerek, maliye ve vergi mükellefleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu, Vergi Haftasını kutlayarak verginin öneminden bahsetti.
“Fitre, zekat kutsalsa, vergiyi de böyle biliyoruz”
Defterdar Işık, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ise Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu; “Vergi haftasını kutluyoruz. Verginin kutsallığına inanıyoruz. Nasıl inancımız gereği fitre, zekat kutsalsa, vergiyi de böyle biliyoruz. Temsil ettiğimiz kesime de böyle anlatıyoruz. Esnaf ve sanatkarlar vergiyi ödediğinde, bunun tekrar hizmet olarak bize döneceğine inanıyoruz. Bugüne kadar Çanakkale’de görev yaptığımız süre içerisinde birliğimize bağlı 33 odaya kayıtlı 20 bin esnaf ve sanatkar, başta defterdarımız olmak üzere tüm ilçelerdeki vergi dairelerine memnuniyetimizi dile getiriyoruz. Güzel diyaloglar içerisinde çalışıyoruz. Bu diyaloğun devam etmesini diliyorum” dedi. Ziyarette konuşan Defterdar Işık ise; “Bizden memnun oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten esnafımız, mükelleflerimiz, bizim hizmet ettiğimiz kesim olarak, onlara ne kadar hizmet etsek azdır. İdaremiz olarak her türlü vergisel problemlerine, vergiyle ilgili işlemlerine teşkilatım yardımcı olma anlamında hazırdır. Biz de sizlerden mükelleflerimiz olarak memnunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi” dedi.