havadurum

İYİ Parti’de istifa!

İYİ Parti Barbaros İlçe teşkilatından çok sayıda partili istifa etti.

2252

İYİ Parti Barbaros İlçe Teşkilatından istifa eden partililer Alınteri kahvesi önünde basın açıklamasında bulundu. Edinilen bilgiye göre 200'ün üzerinde partili istifa etti. Nurettin Demirbilek istifa eden partililer adına açıklamada bulunarak, “İyi yürekli cesur insanlar sıralamada yok sayılmıştır. Bizler sizlerin yok sayılması ile yok olacak insanlar değiliz. Barbaros mahallemizi, arkadaşlarımızı yok saydırmayız” dedi.

“Çanakkale halkının kandırılmasına izin veremezdik”

Demirbilek, “Bizler vatanımız Çanakkale'miz Barbaros mahallemiz için gece gündüz demeden çalışan vatanseverleriz. Çanakkale İYİ Parti Belediye Başkan adayı Burak Kunt'un hayal tacirliği yaparak oy devşirmeye çalışmasına gönlümüz razı gelmemiştir. Açıkladığı ve kendinin bile inanmadığı vaatlerle Çanakkale halkının kandırılmasına izin veremezdik. Kameralar önünde başka, kameralar kapandıktan sona başka konuşan kişiyle yol yürümek bize yakışmazdı. Buradan en büyük teşekkürü sosyal konutlarda yasayan sakinlere iletmek etmek istiyorum. Burak Kunt’un hayal ürünü sattığı için çadır eylemine destek vermediler” dedi.

“Bu bütçe için Çanakkale halkının sırtına nasıl bir yük bineceğinden bahsetmiyor”

Demirbilek Çanakkale’ye tramvay vaadine projesine ilişkin ise, “En büyük vaat olarak anlattığı tramvay vaadinin, belediyenin bütçesiyle yapmanın imkânsız olduğunu, belediye meclis üyesi olması sebebiyle Çanakkale Belediyesinin yıllık gelirinin 2 milyar TL olduğunu, borcunun da 6 milyar TL olduğunu beyan ediyor. 2 milyar TL bütenin yıllık 3/1 belediye çalışlarına 3/1 yapılandırılmış borca kalan 3/1 paranın hizmete ayrıldığını Belediyenin mevcut 2 milyar TL’lik bütçesini göreve geldiği gibi 5 milyar TL've çıkarmayı hedeflediğini söylerken. bunun kaynağını söylemiyor. Bu bütçe için Çanakkale halkının sırtına nasıl bir yük bineceğinden bahsetmiyor” sözlerine yer verdi.

“İYİ Parti Barbaros Mahallesi teşkilatını da lav ediyoruz”

“İYİ Parti’nin merkez ile delege seçimlerinde kendi partisinden kendi mahallesinden 4 oy alamayıp delege olamayan bunun üzerine demokratik yolla yapılan merkez ile seçimlerini iptal ettirmek için genel merkez yetkilerini arayan bir kişi Çanakkale’ye demokrasi getiremez” sözlerine dikkat çeken Demirbilek, “Yapılan belediye meclisi listesine gelirsek; Gece gündüz emek verenlerin yazılmadığı dışarıdan ithal sıra garantisi alınarak partiye şartlı gelen kişilere bizlerden daha çok değer verilmiştir. iyi yürekli cesur insanlar sıralamada yok sayılmıştır. Bizler sizlerin yok sayması ile yok olacak insanlar değiliz. Barbaros mahallemizi, arkadaşlarımızı, Yok saydırmayız. Bizler Çanakkale’de bir İYİ Parti milletvekili çıkarılması başarısına sahip insanlarız. Bu parti için büyük katkıları olan uyumadan çalışan, bayrak asan, afis dağıtan, partinin neyi eksikse oraya kosan partinin emek verenleri olarak İYİ Parti den istifa ediyoruz. Burak Kunt ve Çanakkaleli olmayan ithal meclis yelerinin üzerinden tüm desteğimizi çekiyoruz. Gönüllü olarak kurduğumuz partinin en büyük teşkilatını İYİ Parti Barbaros Mahallesi teşkilatını da lav ediyoruz. Unutmayalım ki zaferi atanmışlar değil seçilmişler ve adanmışlar kazanır” ifadelerine yer verdi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş