havadurum

Hedefim Sensin Nerede Çekildi? Muhteşem Gökçeada Manzaraları ve Gizli Çekim Yerleri!

Hedefim Sensin nerede çekildi? Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı, 2018 yılında vizyona giren'Hedefim Sensin' nerede çekildi?

1188


Hedefim Sensin, Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı, 2018 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan bir romantik komedi filmidir. Film, sadece eğlenceli hikayesiyle değil, aynı zamanda muhteşem çekim mekanlarıyla da izleyicileri büyülemiştir. Peki, Hedefim Sensin nerede çekildi? Bu yazımızda filmin çekim yerleri hakkında merak edilen tüm soruları cevaplayacak ve sizi filmin gizli köşelerine götüreceğiz.

İstanbul'dan Gökçeada'ya: Hedefim Sensin'in Yolculuğu

Hedefim Sensin filminin çekimleri ilk olarak İstanbul'da başlamıştır. Filmin İstanbul'da geçen sahneleri, şehrin tarihi ve turistik mekanlarında çekilmiştir. Taksim Meydanı, Galata Kulesi, Kapalıçarşı gibi ikonik mekanlar filmin atmosferine katkıda bulunmuştur.

Ancak filmin asıl büyüsü, çekimlerin daha sonra Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine taşınmasıyla başlamıştır. Gökçeada'nın eşsiz doğası ve tarihi atmosferi, Hedefim Sensin'e bambaşka bir boyut kazandırmıştır. Filmde Gökçeada'nın Kaleköy, Tepeköy, Kefalos ve Uğurlu gibi köyleri ve plajları kullanılmıştır.

Gökçeada'nın Muhteşem Manzaraları Filmde Hayat Buluyor

Hedefim Sensin, Gökçeada'nın nefes kesici manzaralarını izleyiciye sunan bir filmdir. Filmin birçok sahnesi Ege Denizi'nin masmavi suları ve adanın yemyeşil doğası fonunda çekilmiştir. Bu sahneler izleyiciyi adeta Gökçeada'ya ışınlamış ve adanın güzelliğini keşfetmelerine imkan tanımıştır.

Hedefim Sensin'in Gizli Çekim Yerleri

Hedefim Sensin filminde kullanılan bazı mekanlar, izleyiciler tarafından merak konusu olmuştur. Filmin en çok merak edilen çekim yerlerinden biri, Zekeriya Taştan'ın (Ata Demirer) Gökçeada'da yaşadığı evdir. Bu ev, Gökçeada'nın Kaleköy köyünde yer almaktadır ve günümüzde de turistlerin ilgisini çekmektedir.

Filmin bir diğer dikkat çeken mekanı ise Leyla (Demet Akbağ) ve annesinin işlettiği lokantadır. Bu lokanta da Gökçeada'nın merkezinde yer almaktadır ve filmde olduğu gibi günümüzde de faaliyet göstermektedir.

Hedefim Sensin'in Başarısının Sırrı

Hedefim Sensin, sadece eğlenceli hikayesi ve ünlü oyuncu kadrosuyla değil, aynı zamanda muhteşem çekim mekanlarıyla da izleyicileri etkilemeyi başarmıştır. Gökçeada'nın eşsiz doğası ve tarihi atmosferi, filmin atmosferine katkıda bulunmuş ve izleyiciye unutulmaz bir seyir keyfi yaşatmıştır.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş