havadurum

Kavak Yelleri'nin Aslı'sı Geri Dönüyor! Pelin Karahan, Bahar Dizisine Konuk Oluyor!

Kavak Yelleri'nin unutulmaz karakteri Aslı'ya hayat veren Pelin Karahan, Show TV'de yayınlanan Bahar dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor! Bu sürpriz gelişme, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Peki Pelin Karahan hangi rolde oynayacak? Bahar ve Aslı'nın yolları nasıl kesişecek? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

934

2000'li yılların en sevilen dizilerinden biri olan Kavak Yelleri'nde Aslı karakterine hayat veren Pelin Karahan, ekranlara geri dönüyor. Bu sefer Show TV'de yayınlanan Bahar dizisine konuk oyuncu olarak katılacak olan Karahan, yepyeni bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Pelin Karahan Hangi Rolde Oynayacak?

Edinilen bilgilere göre Pelin Karahan, Bahar dizisinde böbrek yetmezliği olan Sevda adında bir karaktere hayat verecek. Dizide Bahar da Sevda'ya destek olacak ve bu süreçte eşi Timur ile geçmişte yaşadığı organ nakli sorunuyla yüzleşecek.

Bahar ve Aslı'nın Yolları Nasıl Kesişecek?

Bahar ve Aslı'nın dizide nasıl kesişeceği ise merak konusu. İki karakterin de zorlu bir hayat hikayesi olduğu biliniyor. Bu nedenle yollarının kesişmesi ve birbirlerine destek olmaları izleyiciyi duygulandırabilir.

Pelin Karahan'ın Konuk Oyunculuğu Ne Kadar Sürecek?

Pelin Karahan'ın Bahar dizisinde kaç bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağı henüz belli değil. Ancak önümüzdeki bölümlerde Karahan'ı Bahar'da görmeyi bekleyebiliriz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş