AKP, Merkez İlçe Danışma toplantısında bir araya geldi
AKP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı geçtiğimiz pazartesi günü Çanakkale Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, AKP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen projeler masaya yatırıldı.
AKP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı Çanakkale Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Merkez İlçe danışma Meclisi Toplantısına AKP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AKP İl Başkanı Yeşim Karadağ, AKP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ve partililer katıldı. Toplantıda Babacanoğlu, AKP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Çanakkale’de yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler verilirken, önümüzdeki günlerde yürütülecek faaliyetler hakkında görüş alışverişi gerçekleştirildi.
“Atatürk posteri hediye ettik”
Toplantı sonrasında danışma meclisi hakkında açıklamada bulunan AKP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; Toplantıda merkez ilçe tarafından gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi. Merkez İlçe Başkanımız konuşmasında, özellikle Belediye Nikah Salonu’nu seçtiklerini söyledi. Çünkü daha önce orada HDP’nin yaptığı bir ayıp vardı. AKP gibi büyük bir partiye de bu ayıbı örtmek düşer. Oraya büyük bir Atatürk posteri astık ve oraya hediye ettik. Bundan sonra önünün kapatılmaması için bir hediyede bulunduk. Artık önü kapatılırsa, başka bir şey bulup hediye edeceğiz” dedi.
(Atilla Akın)