havadurum

Hizmet Yolculuğu Başladı

Türkiye’nin en büyük beldesi olan Kepez’de AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Kepez Belediyesi’ne 5 yeni meclis üyesi soktu.

845

Türkiye’nin en büyük beldesi olan Kepez’de 31 Mart yerel seçimlerinin bitmesiyle birlikte heyecan dolu bir süreç başladı. Belediye meclisine giren meclis üyeleri parti bazında mazbatalarını almaya başladılar. AK Parti’de Kepez’in geleceğine 5 yıl yön verecek belediye meclis üyelerinin isim sıralaması şöyle oluştu. Erkan Kürşat Ertürk, Murat Turgutalp, Samet Özel, İbrahim Yüksel Gökdeniz ve Recep Aymaz, Kepez'in geleceğine yön verecek isimler oldu. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını alarak adım atan bu isimler, vatanlarına, milletlerine ve güzel Kepez'e hizmet etmek için yola çıktılar.

Vizyon ve Hedefler

Her yeni dönem, yeni bir vizyon ve yeni hedeflerle şekillenir. Belediye meclisine seçilin AK Partili belediye meclis üyeleri Kepez'in sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınması için kararlı adımlar atacaklarını belirterek, halkın refahı ve mutluluğu için çalışacaklarını ifade ettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş