havadurum

İskenderoğlu’ndan sevimli dostlara müjde!

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, “Pati Pol Projesi” kapsamında “Şehrimizi sevimli dostlarımız için bir cennete dönüştürmek” sloganı ile çıkıyor.

1090

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, ekibiyle birlikte hazırladığı ana proje konseptini açıklarken, şehrin dört temel değerini; Tarih, Turizm, Teknoloji ve Tarımı ön plana çıkararak Çanakkale'yi geleceğe taşıyacaklarını ifade etti. Çanakkale'yi Türkiye Yüzyılı’na taşımayı hedeflediklerini dile getiren İskenderoğlu, kenti can dostlar için de yaşanabilir kılacaklarını kaydetti.

“Şehrimizde hayvan dostu bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyoruz”

İskenderoğlu kenti patili dostlarla paylaştığımızı hatırlatarak, “Bu nedenle sevimli dostlarımızın sağlığını, güvenliğini ve refahını güvence altına alacak çözümler geliştirmek zorundayız. Pati Pol, şehrimizde hayvan dostu bir ekosistem oluşturmayı amaçlayan ve üç alt bileşende hizmet verecek kapsamlı bir projedir. Pati poliklinikleri, şehirdeki tüm evcil ve sokak hayvanları için kaliteli, ulaşılabilir veteriner hizmetleri sağlamayı amaçlamaktadır. Acil durumlarda hızlı müdahale, kısırlaştırma operasyonları, aşılar ve düzenli sağlık kontrolleri yapılarak dostlarımızın sağlıklı yaşamını sürdürmelerini, hastalık ve salgınların önüne geçmeyi amaçladık” dedi.

“Hayvansever gönül dostlarıyla birlikte çözümler üreteceğimiz”

İskenderoğlu projeye dair detaylar vererek, “Pet Otelleri; Evcil hayvan sahiplerinin şehir dışına seyahat etmesi gerektiğinde, dostlarımızın güvenli ve konforlu bir ortamda kalmasını sağlamayı amaçlayan Pet Oteller, uzun ve kısa süreli konaklama, dostlarımız için günlük aktiviteler ve sosyal-fiziksel ihtiyaçlarının karşılanacağı etkinliklere de ev sahipliği yapacaktır. Hayvan Rehabilitasyon Merkezleri; Bu tesisimizde ise travma geçirmiş, sakatlanmış veya özel bakım gerektiren hayvanlara yardım etmeyi amaçlıyoruz. Dostlarımızın topluma yeniden kazandırılması ve ömür boyu refahlarının sağlanması için hizmet verecektir. Her kompleksimiz sürekli duyarlı vatandaşların denetimine tabii olacak. Ayrıca hayvansever gönül dostlarıyla birlikte çözümler üreteceğimiz bir iş birliği modeli acilen hayata geçecek” ifadelerine yer verdi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş