havadurum

İYİ Partili Güner, 5 yıl sonrası için sinyal verdi

Yerel seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Didem Güner, “Kepez’i 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

863

Çanakkale'nin Kepez beldesinde İYİ Parti'nin başarılı Belediye Başkan Adayı Didem Güner, yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirerek, partisinin Kepez'de sağladığı çıkışı ve gelecek vizyonunu paylaştı. Güner, seçim sonrası yapmış olduğu açıklamada, İYİ Parti'nin belde siyasetine yeni bir soluk getirdiğini ifade etti.

“Söz veriyorum azimle çalışarak sizlere layık olacağım”

Güner, “Kepez'de gerçekleştirilen yoğun saha çalışmalarının karşılığını 3 katından fazla oy ile aldık. Ancak sandıktan çıkan mesajı iyi analiz etmek gerekir. 31 Mart seçimlerinde oyunu bizden yana kullanan Kepezli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Beni ve partimi destekleyen, desteklemeyen, tüm Kepez halkın sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kepez halkının tercihlerine her zaman saygı duyuyor, size layık olmak için daha çok çalışacağımıza söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

“5 yıl sonra Kepez'i iyi belediyecilikle tanıştıracağız”

Güner'in açıklamalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise 5 yıl sonraki yerel seçimlere yönelik verdiği sinyal oldu. Güner, önümüzdeki dönemde Kepez'i iyi belediyecilikle tanıştırmak için çalışacaklarını belirterek, halkın karşısına daha güçlü bir şekilde çıkmak için çaba sarf edeceklerini ifade etti. Açıklamalarını şu cümlelerle devam etti: “Kepez’e hizmet etme mücadelemiz devam edecektir. Bundan sonra Kepez halkıyla iç içe olmaya dikkat edeceğiz. Kepez Belediyesi’nin yapacağı hizmetleri yakından takip ederek, olumlu yapılan hizmetleri takdir ederek, olumsuz olan yönlerini de eleştireceğiz. Beni ve partim adına bir görev düşerse elimizden gelen desteği vermeye hazırım.” dedi.

Basın mensuplarına ve teşkilatlarına teşekkür etti

Son olarak, Güner teşkilatına, kadınlarına, gençlerine ve gönüllülerine teşekkür ederken, basın mensuplarına da önemli bir teşekkürde bulundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş