havadurum

Survivor'da Veda Etti! Eleme Potasında İki Dev İsim: Batuhan mı Yaman mı?

Survivor All Star'da bu hafta veda eden isim belli oldu! Kıyasıya bir mücadelenin ardından adadan ayrılan isim, izleyicileri de şaşkına çevirdi. Peki, Batuhan mı Yaman mı elendi?

480

Survivor All Star 2024'te heyecan dorukta! Birleşme partisine yaklaşırken eleme potasında yer alan Batuhan ve Yaman, izleyici oylarını geride bırakarak düelloda karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadelenin ardından adadan ayrılan isim belli oldu. Peki, bu isim kim?

Eleme Potasında Kimler Vardı?

Bu hafta eleme potasında yer alan isimler Yunus Emre, Özgür, Batuhan ve Yaman'dı. Eleme öncesi yapılan oyunlarda Yunus Emre ve Özgür potadan kurtularak adada kalmayı garantiledi. Böylece Batuhan ve Yaman son eleme düellosuna kalmış oldu.

Düelloda Neler Yaşandı?

Batuhan ve Yaman arasındaki düello nefes kesici bir mücadeleye sahne oldu. Rakiplerine göre daha avantajlı görünen Yaman, düellonun ilk etaplarında öne geçti. Fakat Batuhan pes etmedi ve oyunu son ana kadar çekişmeli hale getirdi. Sonuçta ise 5-3'lük skorla Batuhan düelloyu kazanarak adada kalmayı başardı.

Yaman Survivor'dan Veda Etti!

Düellonun kaybedeni Yaman ise Survivor macerasına veda eden isim oldu. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Yaman, adadaki tüm arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkürlerini iletti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş