havadurum

"Coronavirüsle mücadele devam ediyor"

1486

 Coronavirüs tehlikesi dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Çanakkale Belediyesi tarafından dezenfekte çalışmaları sürerken,  yeni alınan tedbirlerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplu taşıma kullanma oranlarının önemli seviyede düştüğü belirtilen açıklamalarda, piknik alanlarının kullanımının geçici süreliğine durdurulduğu bilgisi paylaşıldı. Açıklamada sağlık çalışanları için ücretsiz servilerin başladığı belirtilerek servis saatleri paylaşıldı.

 
Toplu taşımada önemli düşüş   
Toplu taşıma araçlarının kullanma oranlarının düştüğü belirtilerek; “Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında toplu taşıma araçlarının kullanım oranları önemli seviyede düşüş göstermiştir. Alınan sıkı önlemlerin yanında kentlilerimizin de gösterdiği duyarlılık için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz” denildi.
 
“Piknik alanları kullanımı durduruldu”
Piknik alanlarının kullanımının geçici süre durdurulduğu ifade edilerek; “Koronavirüs (COVID-19) salgını tedbirleri çerçevesinde belediyemize ait tüm piknik alanlarında piknik yapmak geçici süreliğine durdurulmuştur. Daha güzel ve sağlıklı günler yakında... Unutmayalım; Virüsten Korunmak, Birbirimizi Korumakla Başlar” denildi.
 
“Dezenfekte çalışmaları devam ediyor”
Dezenfekte çalışmalarının devam ettiği ifade edilerek; “Çanakkale Belediyesine bağlı ekipler, Koronavirüs önlemleri kapsamında gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, kent genelinde cadde ve sokaklar başta olmak üzere, toplu taşıma araçları, çöp konteynerleri, kent mobilyaları ve ortak kullanım alanları rutin aralıklarla dezenfekte ediliyor” denildi.
 
“Sağlık çalışanları için ücretsiz seferler başladı”
Sağlık çalışanları için ücretsiz servislerin başladığı belirtilerek; “22 Mart 2020 tarihi itibariyle sağlık çalışanları için ücretsiz servis hizmeti başlatılmıştır. Görselde bilgileri verilen servisleri, tüm sağlık çalışanları personel kartlarıyla ücretsiz olarak kullanabilecektir” denildi. 
(ErenAşnaz)
Paylaş