havadurum

Çanakkale’nin Tüm Gençlerine Davet

Çanakkale’de 2021 yılından beri faaliyet gösteren dernek eğitim çalışmalara başlıyor

3054

İş Kulübü Derneği, 2017 yılında bir avuç gönüllüyle başlayan bu önemli yolculuğunda, 2021’de Çanakkale’de dernekleşerek daha geniş kitlelere ulaşma imkanı buldu. Dernek, geliştirdiği projeler ve düzenlediği etkinliklerle gençlere ve sektörel alanlara önemli katkılarda bulunuyor.

Projeler ve Etkinliklerle Topluma Değer Katma Misyonu

İş Kulübü Derneği, geliştirdiği çeşitli projeler ve düzenlediği etkinliklerle topluma değer katma görevi sürdürüyor. Dernek, gençlere yönelik kariyer gelişimine destek olmayı amaçlayan bir dizi proje ve eğitim sunuyor. Bunlar arasında CV Destek Projesi, Dijital Beceriler Eğitimi, Psikososyal Destek Projesi ve her ay 10’a yakın eğitim Türkiye çapında online aralıksız hizmet vermeye devam etmektedir.

Nisan Ayı Etkinlikleri

İş Kulübü Derneği gönüllüleriyle çıktıkları bu yolda Nisan Ayı’nın etkinlik takvimini oluşturan dernek; projelerini şu şekilde açıklamıştır. 15 Nisan saat 20.00’de kariyer geliştirme tüyoları eğitmen Semih Gümüş, 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de yalın üretim sistemleri ve Kaizen eğitmen Ahmet Tezcan , 22 Nisan Pazartesi günü saat 21.00’de Exel eğitmen İlker Sönmez, 26 Nisan Cuma günü saat 21.00’de iş hayatı ve kariyer yönetimi eğitmen Beyza Kılınç, 29 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de çalışan deneyimi eğitmen Deniz Günaydın , 30 Nisan Salı günü saat 20.00’de etkili lİnkdln kullanımı eğitmen Akın Yılmaz eşliğinde yapılacak. Tüm bu eğitimler, online olarak gerçekleştirilecek olup katılımcılar için ücretsizdir. Ancak katılım için kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Çanakkale’nin Tüm Gençlerine Davet

İş Kulübü Derneği'nin başkanı Salih Ersoy “Çanakkale'nin tüm gençlerini bu değerli projelerde yer almaya ve kendilerini geliştirmeye davet ediyorum. Dernek olarak gençlerin kariyer yolculuklarında yanlarında olmayı ve onlara destek vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş