yandexmetrikacounter
AK Parti Kepez Belediye Meclisi Grubu'ndan | Çanakkale Olay

AK Parti Kepez Belediye Meclisi Grubu'ndan açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi Kepez Belediye Meclisi Grubu, yayımladığı bir basın açıklamasıyla Kepez'in su sorununun çözüme kavuşması için önemli bir adım olan arıtılmış su isale hattı projesinde sözleşme imzalanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

91

Kepez'de uzun süredir gündemde olan içme suyu sorununun çözümü için planlanan arıtılmış su isale hattı projesinde sözleşme imzalanılmış, yer teslimi yapılmıştı.

Kepez Belediye Meclisi AK Parti Grubu adına yapılan basın açıklamasında gelişmeden duyulan memnuniyet duyulduğu ifade edildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kepezimizin uzun yıllardır özlemini çektiği baraj suyuna kavuşma hayali artık gerçeğe dönüşmek üzere.
Bugün yüklenici firma ile sözleşme imzaları atıldı. Öncelikle Çanakkale ve Kepez belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, bürokratlara ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

Vekillik, başkanlık, meclis üyeliği hatta ömür bile gelir geçer; geriye sadece yaptığınız hizmetler ve bıraktığınız eserler kalır. Kepezimizin baraj suyuna kavuşmasını sağlayan ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

AK Parti Meclis Grubu olarak Kepez’imizin faydasına olan her konuda bugüne kadar destek olmayı kendimize görev addettik. Bundan sonra da aynı anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Yakın zamanda diğer sorunların da kalıcı çözümlerine dair güzel haberleri Kepezli hemşehrilerimizle paylaşacağımızı belirtmek isteriz.

Baraj suyu Kepez’imize hayırlı ve uğurlu olsun."

(HABER MERKEZİ)
Paylaş