yandexmetrikacounter
Başkan Erkek’in Zagreb’deki temasları sürüy | Çanakkale Olay

Başkan Erkek’in Zagreb’deki temasları sürüyor

Yürütme Kurulu Üyesi olduğu B40 Balkan Şehirleri Ağı’nın Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen zirvesine katılan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’in buradaki temasları devam ediyor.

151

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, B40 Balkan Şehirleri Ağı kapsamında Zagreb’de düzenlenen zirveye katılarak kentler arası iş birliğini güçlendirmeye yönelik temaslarda bulundu.

Zirve kapsamında gerçekleştirilen ikili görüşmeler çerçevesinde, Başkan Erkek; Orestiada Belediye Başkanı Adamantios Papadopoulos ve Selanik Belediye Başkanı Stelios Aggeloudis ile bir araya geldi. Görüşmelerde, sınır geçiş süreçlerinde yaşanan sorunlar ve bekleme sürelerinin yerel ekonomiler üzerindeki etkileri, turizm alanında iş birliği imkânları ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesine yönelik başlıklar ele alındı.

117963_wuciwug_48770d17_baskan-erkek-in.jpeg

Başkanlar, yerel yönetim deneyimlerini karşılıklı olarak paylaşarak, kentler arasında kurulabilecek ortak çalışma alanları ve iş birliği olanakları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Erkek zirvenin ilk gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte, zirveye ev sahipliği yapan Zagreb Belediye Başkanı Tomislav Tomašević ile bir araya gelmişti.

117963_wuciwug_5ebdbf79_baskan-erkek-in.jpeg

Çanakkale Belediye Başkanı'nın Zagreb'deki temaslarına Çanakkale Belediyesi Meclis Üyeleri Öznur Doğangün ve Burcu Özgen Demir eşlik ediyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş