havadurum

Bayram, Pazar Esnafını Ziyaret Ederek Dertlerini Dinledi

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, pazar esnafının sorunlarına ilk adımı attı, dertlerini dinleyerek çözüm odaklı yaklaşım sergiledi!

979

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, 31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazelemesinin ardından ilk ziyaretini ilçe kurulan pazardaki esnaflara yaptı. Bayram, esnafın dertlerini dinledi. Bugün gerçekleşen bu ziyaret, Bayram'ın esnafın sorunlarını yakından takip ederek çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediğini gösterdi.

"Pazar Esnafının İhtiyaçlarına Odaklanmak, Yerel Ekonomi için Temel Adımdır"

Bayram esnafın halinden anladığını ifade ederek, “Pazar esnafının beklenti ve ihtiyaçlarını anlamak, yerel yönetimlerin en önemli sorumluluklarından biridir. Çünkü esnafın sağlıklı bir şekilde iş yapabilmesi, ekonomik kalkınma ve yerel ticaretin canlılığı için gereklidir. Pazar esnafının beklenti ve ihtiyaçlarını anlamak, onlara etkili bir şekilde destek olmanın ilk adımıdır. Pazar esnafının karşılaştığı zorlukları ve taleplerini dikkatle dinleyerek, onların gerçek ihtiyaçlarını belirlemeye odaklanıyor. Bu doğru tespitler, etkili çözümlerin geliştirilmesine olanak sağlar” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş