havadurum

Bayramiç'te Naim Makas'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Bayramiç İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma etkinliğine katılarak partililerle bir araya geldi ve birlik mesajları verdi.

951

AK İl Başkanı Naim Makas Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Bayramiç İlçe Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu bayramlaşma etkinliğine katılan Naim Makas’a AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve parti il yöneticileri de eşlik etti. Bayramlaşma programında bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas Sözlerine şunları ekledi.

"Birlik ve Beraberlik İçin Teşekkürler"

Makas "AK Teşkilatlarıma ve burada bulunan tüm partili arkadaşlarıma misafirperverlikleri için içtenlikle teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı'nın coşkusunu paylaşmak için bir araya geldiğimiz bu güzel günde, siz partili arkadaşlarımın bayramını kutlamak istiyorum. Birlikte bu mutlu günü paylaşmak, toplumumuzun birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmemize vesile oluyor. Bu anlamlı günleri birlikte kutlarken, birbirimize olan sevgi ve saygımızı daha da pekiştiriyoruz. Ayrıca, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarımıza gönderdiği bayram tebriklerini sizlere iletmek istiyorum. Biz gerçekten büyük ve güzel bir aileyiz, yüce Rabbim birliğimizi daim eylesin, inşallah” diyerek konuşmasına son verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş