yandexmetrikacounter
Biga TSO, sigorta sektörünün geleceğinin el | Çanakkale Olay

Biga TSO, sigorta sektörünün geleceğinin ele alındığı toplantıya katıldı

Bandırma Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, sigorta sektörünün mevcut durumu ve geleceğine ilişkin önemli başlıklar ele alındı. Toplantıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Bülent Canberk Tarhan katıldı.

52

Bandırma Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, sigorta sektörünün bugününü ve geleceğini ilgilendiren önemli konu başlıkları kapsamlı şekilde değerlendirildi. Toplantıda, sigorta acentelerinin mesleki haklarının güçlendirilmesi, haksız rekabetle mücadele ve dijital dönüşüm sürecinde acentelerin sektördeki rolünün korunması konuları ele alındı. Bunun yanı sıra yetkisiz sigortacılığın önlenmesi ve sektörün daha güçlü, sürdürülebilir ve güvenilir bir yapıya kavuşmasına yönelik çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

125928_wuciwug_b2cc3584_biga-tso-sigort.jpeg

Sigorta sektörünün geleceğine ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı programda, sektörün karşı karşıya olduğu sorunlar ile çözüm önerileri üzerinde de duruldu. Gerçekleştirilen toplantının, sigorta sektörünün gelişimine katkı sağlayacak değerlendirmelerin paylaşılması açısından verimli geçtiği belirtildi. Toplantıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 9 No’lu Meslek Komitesi (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) Üyesi ve sigortacılık sektör temsilcisi meclis üyesi Bülent Canberk Tarhan da katıldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş