havadurum

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü’nün başarıları devam ediyor

Türkiye Okçuluk Federasyonu faaliyet programında yer alan Çanakkale Okçuluk İl Yarışması Gelibolu Okçuluk tesislerinde Klasik yay Kadın ve Erkekler kategorileri olan U15 - U18 - U21 yaş gruplarında yapıldı yapıldı.

2469

28 Nisan 2024 Pazar günü oynanan Klsik yay Kadınlar ve erkekler grubunda başarı elde ettiklerini söyleyen Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Tandoğu Yazıcı, yarışmada derece alan tüm sporcularını gururla tebrik ederek konuşmasına şunları ekledi.

Yazıcı “Sporcularımızın sergilediği bu başarı, kulübümüzün adının okçuluk alanında Çanakkale'de duyulmasında önemli bir rol oynamıştır. Bu başarı sadece sporcularımızın değil, aynı zamanda antrenörlerimizin ve destekçilerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir.

Pazar günü yapılan yarışmalarda dereceğe giren Klsik yay Kadınlar U15 de Beril Yüksel Sıralama atışları ve eleme atışları sonucunda 2.ci olarak gümüş madalya ve Klasik Yay Erkekler U18 yaş da da Muhammed Akartuna sıralama atışlarında 3.eleme atışlarında da 2.ci olmuştur. Aynı yaş kategorisinde Musab Eren Yıldızlı 5.ci olarak yarışmayı tamamlayarak, derece aldılar. Ana Sponsorumuz Odaş Elektrik Üretim A Ş ye destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş