Abraham ve Orkun Kökçü gibi iki kritik takviyeyi gerçekleştiren siyah-beyazlılar, şimdi daha büyük bir hedefe yöneldi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın, Manchester United’ın 21 yaşındaki Arjantinli yıldızı Alejandro Garnacho’nun peşine düştüğü ortaya çıktı.
İngiltere’deki temaslar sırasında Manchester United’ın Garnacho’yu daha fazla süre bulabileceği bir takıma kiralamayı planladığını öğrenen Başkan Adalı, oyuncu ve menajerleriyle iletişime geçerek genç futbolcuya Beşiktaş’ta sürekli forma garantisi sundu.
Teknik Direktör Solskjaer’in de Manchester United’ı çalıştırdığı dönemden tanıdığı genç futbolcuyu ikna etmek için devreye girdiği bildirildi.
Solksjaer de 21 yaşındaki oyuncunun, kendisinden beklenilen patlamayı bir türlü yapamadığını ve Beşiktaş'ın Garnacho için bir fırsat olabileceğini düşünüyor.
Haber: Vahit Can Aycibin, Berkay Koç, Halil İbrahim Yenigüllü
(HABER MERKEZİ)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.