Çanakkaleli Okçular Türkiye Şampiyonası’nda İlk 16’ya girdi

Çanakkaleli okçular İbrahim Taha Yazıcı ve Musab Eren Yıldızlı, Samsun’daki Türkiye Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla ilk 16’ya girerek Çanakkale’yi gururlandırdı.

292

21-24 Mayıs 2025 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü sporcuları önemli bir başarıya imza attı.

2.jpg

Gençler Makaralı Yay Erkekler kategorisinde yarışan İbrahim Taha Yazıcı sıralama atışlarında Türkiye 19'uncusu, Musab Eren Yıldızlı ise 29'uncu olarak ilk 32’ye girerek eleme turlarına katılma hakkı kazandı. Sporcular, eleme müsabakalarında başarılı performans sergileyerek yarışmayı Türkiye 16’ncısı olarak tamamladı.

1.jpg

Kulüp Başkanı Tandoğu Yazıcı, ilk deneyiminde önemli bir başarı elde eden Tunahan Pehlevan’ı tebrik ederek, “Sporcumuz Tunahan Pehlevan ilk defa katıldığı Açık Hava Okçuluk Şampiyonası’nda büyük bir özveriyle yarıştı. Sıralama atışlarını 16’ncı sırada tamamlayarak elemelere kaldı ve yarışmayı da 16’ncı olarak bitirdi. Kendisini gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum,” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş