havadurum

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Tarihleri Açıklandı

Ramazan Bayramı yaklaşırken, emeklilerin gözü kulağı ikramiye ödemelerindeydi. Beklenen haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Bakan Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, emekli vatandaşların Ramazan Bayramı ikramiyesinin 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Bakan Işıkhan, emeklilerimiz ve aileleri için ödemelerin hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti.

1883

Türkiye’deki emekliler için Ramazan Bayramı öncesinde müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli vatandaşların bayram ikramiyesinin 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeklilerimiz ve aileleri için ödemelerin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Emeklilerin İkramiye Sevinci

Bu yıl emekliler için ikramiye ödemeleri daha da anlamlı hale geldi. Yüzde 50’lik bir artışla 3 bin liraya yükselen bayram ikramiyeleri, emeklilerin yüzünü güldürdü. 2 Nisan’da başlayacak olan ödemeler, 5 Nisan’a kadar devam edecek. Emekliler, bu müjdeli haberi sabırsızlıkla bekliyorlardı.

Ödemeler Ne Zaman Hesaplarda?

Emeklilerin merakla beklediği ikramiye ödemelerinin tarihleri netleşti. 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ödemeler, emeklilerin Ramazan Bayramı’nı daha da şenlendirecek. Emekliler, bayram öncesi hesaplarını kontrol ederek, ikramiyelerini görebilecekler.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş