yandexmetrikacounter
Gönüllülük sistemi eğitimi | Çanakkale Olay

Gönüllülük sistemi eğitimi

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürlüğü personeli, Spor Federasyonları İl Temsilcileri ve Antrenörlere Gönüllülük ve Gönüllülük Yönetim Sistemi Eğitimi verildi..

465

 Ülke genelinde gönüllülük bilincini artırıcı faaliyetlerin ve projelerin gerçekleştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla Bakanlık tarafından 2019 yılı “Gönüllülük Yılı” olarak ilan edilmişti. Buna yönelik hazırlanan Gönüllülük Yılı Strateji Belgesinin hayata geçirilmesi amacıyla gönüllülük konusunda toplumsal bilincin ve farkındalığın artırılmasına yönelik tanıtım çalışmalarının yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Bu kapsamda, Spor Federasyonları İl Temsilcilerine ve Antrenörlere “Gönüllülük ve Gönüllülük Yönetimi Sistemi Eğitimi” gerçekleşti.
(Haber Merkezi)
Paylaş