yandexmetrikacounter
"Kaliteli Ürün, Samimi Hizmet" Anlayışıyla | Çanakkale Olay

"Kaliteli Ürün, Samimi Hizmet" Anlayışıyla müşterilerin tercihi oldu

Aslen Şanlıurfalı olan ve 12 yıl önce üniversite eğitimi için Çanakkale'ye gelen 29 yaşındaki Kaplan Kaya, eğitim hayatının ardından ticarete atıldı. Değirmenlik sokakta Kaplankaya giyim’i açan ve hizmet veren Kaya, kaliteli ürün kadar samimi yaklaşımın da müşteri memnuniyetinde büyük rol oynadığını söyledi.

208

Çanakkale'de hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Kaplan Kaya, mağazalarında her ürün grubunun ilgi gördüğünü belirterek özellikle takım elbiselerin kaliteli ve uygun fiyatlı olması nedeniyle yoğun talep gördüğünü ifade etti. Kaya, satış anlayışlarının yalnızca ürün odaklı olmadığını vurgulayarak, "Biz mal satmaktan ziyade insanların gönlünü kazanıyoruz. Kaliteli ürünü uygun fiyatla sununca müşterilerimiz de memnun kalıyor." dedi.

124261_wuciwug_8a511f4f_kaliteli-urun-s.jpeg

"Samimiyet ticaretin en önemli parçası"

Müşteri memnuniyetini sağlamanın temelinde samimiyetin yattığını dile getiren Kaya, ticarette karşılıklı güvenin önemine dikkat çekti. İnsanlara nasıl davranılmasını istiyorsa aynı şekilde davrandığını söyleyen Kaya, "İnsanı insan olarak algılayabilmek mesele. Sana nasıl davranılmasını istiyorsan karşındaki insana da öyle davranmalısın. Biz işimizi bu anlayışla yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

124261_wuciwug_5f58484a_kaliteli-urun-s.jpeg

Düğün sezonunda da normal dönemlerde de ilgi sürüyor

Düğün ve cemiyet sezonlarının satışlara etkisini değerlendiren Kaplan Kaya, mağazalarının yılın her döneminde ilgi gördüğünü belirtti. Müşteri memnuniyetinin yeni müşteriler kazandırdığını ifade eden Kaya, "Bize gelen müşteriler memnun kaldıklarını söylüyor ve çevrelerini de yönlendiriyor. Düğün sezonunda da normal dönemlerde de satışlarımız aynı şekilde devam ediyor." diye konuştu.

124261_wuciwug_1fc4be7d_kaliteli-urun-s.jpeg

"Kalite ve fiyat dengesi korunmalı"

Kumaş kalitesinin satışlarda önemli bir etken olduğunu belirten Kaya, sektörde aşırı kâr anlayışının doğru olmadığını söyledi. Ticaretin usulüne uygun yapılması gerektiğini vurgulayan Kaya, "Kumaş kalitesi elbette satışları etkiliyor. Fiyatlar kişiden kişiye değişebiliyor ancak bir ürünün maliyetinin kat kat üzerinde satılmasını doğru bulmuyorum. Biz hem kaliteyi hem de fiyat-performans dengesini ön planda tutuyor, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber: Bayram Behçet Kocacenk

(HABER MERKEZİ)
Paylaş