yandexmetrikacounter
Valilik'ten açıklama: Tuzla ve Taşağıl köyl | Çanakkale Olay

Valilik'ten açıklama: Tuzla ve Taşağıl köyleri boşaltıldı

Çanakkale Valiliği, Ayvacık'taki yangında vatandaşların can güvenliğini sağlayabilmek amacıyla Tuzla ve Taşağıl köylerinin tahliye edildiğini duyurdu. Yangını kontrol altına alma çalışmaları ise bütün hızıyla sürüyor.

489

Çanakkale Valiliği Ayvacık ilçesi Naldöken Köyü mevkiinde meydana gelen yangına; 4 uçak ve 6 helikopter ile havadan, 24 arazöz, 12 su ikmal aracı, 16 itfaiye aracı, 3 ilk müdahale aracı, 6 dozer, 5 treyler, 11 dış kurum desteği ve 220 personel ile karadan yoğun şekilde müdahale edildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak amacıyla Tuzla ve Taşağıl köyleri tedbiren tahliye edilmiştir.
Yangını kontrol altına almak amacıyla tüm ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.
Valimiz Doç. Dr. Ömer Toraman, yangın bölgesini Yangın Yönetim Helikopteri ile havadan inceleyerek, Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ’den sahadaki çalışmalar hakkında bilgi almıştır." denildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş