havadurum

Çanakkale Belediyesi'nin acı kaybı

1859

 Çanakkale Belediyesinde uzun yıllar görev alan Mehmet Aral, geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybetti. Çanakkale Belediyesi, personeli için belediye önünde cenaze töreni düzenledi. Mehmet Aral için düzenlenen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Belediye personeli ile Aral’ın ailesi ve yakınları katıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, törende konuşma yaptı. Aral’ın çalışkan bir personel olduğun söyleyen Gökhan, “Acımız büyük” dedi. 

 

 
“Mehmet arkadaşımızın ailesi her zaman bizim desteğimizi alacaktır”
Aral’ın çok çalışkan belediye personellerinden birisi olduğunu söyleyen Gökhan; “Mehmet, 1996’dan bu yana belediyede çalışıyordu. Çok çalışkan ve verimli bir arkadaşımızdı. Uzun yıllar Çanakkale halkına hizmet etti. Üzerinde hakkımız varsa, hakkımızı helal ediyoruz. Umarız o da bizlere ve Çanakkale halkına hakkını helal etmiştir.  Ailesine de sabır diliyoruz. Diğer arkadaşlarımızda olduğu gibi, Mehmet arkadaşımızın da ailesi yalnız değildir ve her zaman bizim desteğimizi alacaktır. Ailesinin ve arkadaşlarının başı sağ olsun, Allah mekânını cennet etsin” dedi.
 
“Aral’ın ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz”
Mehmet Aral’ın cenazesine ilişkin Belediye’den yapılan açıklamada da; “Ani vefatıyla büyük üzüntü yaratan değerli çalışma arkadaşımız Mehmet Aral’a Allah`tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” denildi. 
(Şenol Güven)
Paylaş