havadurum

O personele Başkan Gökhan'dan teşekkür

801

 Geçtiğimiz gün Golf Aile Çay Bahçesi önünde bulunan ÇABİS istasyonunda küçük bir çocuk ailesinin yanında kaçarak yola doğru koşmuş, ÇABİS görevlisi Oğuzhan Akgün tarafından fark edilen küçük çocuk son anda Akgün tarafından yakalanarak hızla geçen otobüsün altında kalmaktan kurtulmuştu.  Akgün’ün bu hareketi sosyal medyada hızla yayılmış ve Akgün kahraman ilan edilerek takdirle karşılanmıştı. Dün, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Akgün’ü hareketinden dolayı tebrik ederek kendisini ödüllendirdi.  Öncelikle olay anını basın mensupları ile paylaşan Akgün, yaptığı hareketin herkesin yapması gereken bir insanlık görevi olduğunu belirterek; “ÇABİS düzenlemesi için o bölgedeydik.  Arkamı döndüğümde küçük çocuğu koşarken gördüm. Annesi arkasından sesleniyordu. Yetişemeyecek pozisyondaydı. Bende o anda her vatandaşın yapacağı şeyi yaptım. Koşarak çocuğu tuttum. Bunu yapmamız insanlık görevimizdi” dedi.

 
“Belediye personelinin duyarlılığından onur duyuyorum”
Başkan Gökhan; “Bu durumdan fazlası ile mutluyuz.  Demek ki iyi yetişmişler. Amirleri tarafından iyi yetiştirilmişler. Kentte belediye hizmeti vermek demek, kentin her türlü hizmetine koşmak demek. Sadece kentin değil, hayvanlarında hizmetine koşmak demek. Canlı herkesin hizmetine koşmak demek. Duyarlılık çok önemli. Annesi, babası yakalasın diyebilirdi. Ya da başkası koşsun diyebilirdi. Ama o andaki bir saniyelik gecikme Allah korusun çocuğun otobüsün altında kalmasına sebep olabilirdi. Bu bakımdan senin ve daha önceki olaylarda belediye personelinin duyarlılığından çok onur duydum. Sonuç itibari ile sizler burada kent halkının kaynakları ile emeklerinizi kullanıyorsunuz. Onlara hizmet etmek bizim başlıca görevimiz. Bu anlayışı sürdürmenizi diliyorum ve tebrik ediyorum” dedi.
 
“Kurmaca 24 Haziran’da olacak”
Başkan Gökhan, bazı kesimlerin yaşanan gelişmeleri kurmaca olarak gördüğü sorusuna ‘evet kurmaca yapıyorum’ şeklinde cevap verdi. Başkan Gökhan;   “Evet bunların hepsi kurmaca. Daha önce bayrağı çöpe atıp görevliye aldırttım. Bunda da çocuğu koşturttum bu arkadaşımıza da yakala dedim. Oda gitti yakaladı. Kurmaya devam edeceğiz inşallah. Ben 24 Haziran’da da iyi bir kurmaca planlıyorum. Bunu da ileride paylaşacağız. 24 Haziran iyi bir kurgu olacak. Hazır olun” dedi.  
(Şenol Güven)
Paylaş