havadurum

Steak Alp Çamlık Restoran Güzelyalı'da..

627

 

Çanakkale’de bir yandan boğaz manzarası seyrederek bir yanda da doğa ile iç içe keyifli zaman geçirebileceğiniz mekan olan Steak Alp Çamlık Restoran, Güzelyalı’da Çanakkalelilerin hizmetine açıldı. Bir aydan bu yana Çanakkalelilere hizmet vermeye başlayan Steak Alp Çamlık Restoran, organik serpme kahvaltısı, Izgara çeşitleri ve yöresel lezzetleri ile dikkat çekiyor. Doğa ile iç içe keyifli zaman geçirirken aynı anda eğlenebileceğiniz bir mekan olan Steak Alp Çamlık Restoran, Güzelyalı’da sizleri bekliyor. Steak Alp Çamlık Restoran’ı yaklaşık bir ay önce devraldıklarını belirten genç işletmeci Tunahan Alp;  “Yaklaşık bir ay önce burayı devraldık ve işletmeye başladık. Şu anda insanlardan gelen talep yavaş yavaş artmaya başladı. Burayı insanların rahatça ve keyif alarak vakit geçirebilecekleri bir yer haline getirdik. Sabah organik serpme kahvaltımızla, ızgara çeşitleri, Sivas köftesi, Adana, Urfa kebaplarımız, bide ve lahmacun çeşitlerimizle, bunun için de Trabzon pidesi de dahil, farklı yöresel lezzetler ile hizmet veriyoruz. Bunların haricinde de kendin pişir kendin ye bölümümüz de var. Burada kendi mangalınızı, semaverinizi getirebiliyorsunuz. Hiçbir şeyiniz olmazsa bile buradan karşılayabiliyorsunuz. Yani mangalınızı, etinizi buradan alabiliyorsunuz. Pidenizi, lavaşınızı da buradan alabiliyorsunuz” dedi. 

 
“Talep giderek artıyor”
60 dönümlük çamlık bir arazide Çanakkalelilere hizmet sunduklarını belirten Alp; “Vatandaşlar burayı duydukça talep giderek artıyor. Özellikle organik serpme kahvaltımıza talep çok fazla. Zaten yerimiz 60 dönümlük bir arazi içerisinde olduğu için, boğaz manzarası ve doğa ile iç içe bir mekan olması nedeni ile buraya sabah erken saatlerde gelip, bire ikiye kadar burada zaman geçirebiliyorlar. Burada yarattığımız ortamda eylenerek keyifli zaman geçiriyorlar. Çanakkale’de doğa ile iç içe zaman geçirebileceğiniz tek mekan olduğu için de talep fazla oluyor. Biz insanlara daha fazla hitap etmek, ürün çeşitliliğimizi daha fazla arttırmak için çalışıyoruz” dedi. 

“Paintball ve camping alanları ve kır düğünü” 
Çanakkalelilerin keyifli zaman geçirebilmesi için çeşitli aktiviteler de sunduklarını ve bunları daha da geliştirmek için çalıştıklarını belirten Alp; “Burayı insanların daha rahat hareket edebileceği, zaman geçirirken de keyif alabileceği bir mekan olması için çalıyoruz. Buraya geldiklerinde ister pikniklerini yapabilirler, isterlerse de restoran bölümünde yemeklerini yiyebilirler. Çocuklar için de çeşitli alanlarımız var. Aşağıda bulunan oyun parkımızda, şişme balon evimizde ve trambolinde çocuklar burada güzel zamanlar geçirebiliyor. Müşterilerimiz için aynı zamanda paintball ve camping alanımız bulunuyor.  Burada kır düğünü organizasyonları da yapabiliyoruz. Bunların dışında da çeşitli projelerimiz var. Yakın bir süre içerisinde macera parkı yapacağız. Aynı zamanda çeşitli hayvanlarımız da bulunuyor. Kazlarımız, tavşanlarımız, köpeklerimiz, kaplumbağalarımız var ve daha birçok hayvan çeşidi daha getirerek burada küçük bir hayvanat bahçesi oluşturma planımız var. Çanakkaleliler için doğa ile iç içe zaman geçirebilecekleri, özlenen bir ortam yaratmaya çalışıyoruz” dedi.    (Oya Koyuncu)
Paylaş