havadurum

İftar yemeğinde engelli bireylerle bir araya gelindi

Çanakkale’ye bir dizi ziyaret kapsamında gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş engelli bireylerle bir araya geldi.

645

Çanakkale’yi ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş engelli bireylerle iftarda buluştu. Çanakkale Deniz Polis evinde gerçekleşen programda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Vali İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Müdür Yardımcıları Harun Hazır, Elif Yaman, Görme Engelliler Derneği Başkanı Zeki Tezel, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Güngör Sağır, Çanakkale Özgün Bireyler Otizm Derneği Sevimay Çamlıoğlu katıldı.

İyi dileklerde bulunuldu

Polis evinde gerçekleşen programda iftar öncesi engelli bireylerle sohbet edilerek, istek ve arzuları soruldu.
Ezanın okunmasının ardından hep birlikte iftar açıldı. Programda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş tarafından konuşma yapıldı. Engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Vali İlhami Aktaş, tutulan oruçların kabul olmasını dileğinde bulunarak engelli vatandaşlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilediler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş