havadurum

Üniversite ve sanayi arasında yeni iş birliği

Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve BSA Makine İnş. ve Bilgisayar Tic. Ltd. Şti. arasında protokol imzalandı. 

1496

İş birliği protokolü ile Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, İç Mekan Tasarımı Programı Bilgisayar Destekli Üretim ve Tasarım derslerinde, sektörde en çok kullanılan Cabinet Vision, AlphaCam, Kitchen Draw, Opticut programlarının Bilgisayar Laboratuvarına, Öğrenci ve Akademisyen bilgisayarlarına kurulması ve kullanım sürelerinin bitiminde desteklenmesi ile ilgili olarak imzalanan protokolle; akademisyen ve öğrencilerin uygulamalı mesleki eğitim almasının organize edilmesi, bilimsel/teknolojik araştırma projeleri, seminer, konferans ve eğitim etkinliklerine yönelik çalışmaların planlanması ve öğrencilerin staj uygulamalarının belirlenmesi, staj sonrası istihdam koşullarının belirlenmesi çalışmaları ile birlikte Üniversite-Sanayi iş birliği çalışmalarını geliştirmek üzere çalışmalar gerçekleşecek.

İş birliği protokolü Rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve BSA Makine İnş. ve Bilgisayar Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Hakan Altun tarafından imzalandı. İmza töreninde ÇOMÜ Teknik Bilimler MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Satmaz ve Çanakkale Teknik Bilimler MYO İç Mekân Tasarımı bölümünden Öğr. Gör. Tuncay Bilge de hazır bulundu.

Desteklerinden dolayı BSA Makine İnş. ve Bilgisayar Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Hakan Altun’a Çanakkale Teknik Bilimler MYO binasında düzenlenen törende MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Satmaz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş