yandexmetrikacounter
ÇARO’dan TÜRSAB Balıkesir–Çanakkale Bölge T | Çanakkale Olay

ÇARO’dan TÜRSAB Balıkesir–Çanakkale Bölge Temsil Kurulu’na ziyaret

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO), turizmde işbirliği ve bölgesel gelişim konularını görüşmek üzere TÜRSAB Balıkesir–Çanakkale Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

3185

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu, TÜRSAB Balıkesir–Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede, bölgesel turizmin mevcut durumu ve rehberlik hizmetlerinin sahadaki uygulamaları ele alındı. Ayrıca 2026 turizm sezonu öncesinde acentalar ile rehberler arasındaki işbirliğinin artırılmasına yönelik fırsatlar değerlendirildi.

115216_wuciwug_05acd1fe_caro-dan-tursab.jpeg

Toplantıda öne çıkan diğer başlıklar arasında eğitim faaliyetleri, tanıtım çalışmaları ve destinasyon geliştirme süreçleri yer aldı. ÇARO Yönetimi, nazik ev sahiplikleri nedeniyle TÜRSAB Balıkesir–Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve kurul üyelerine teşekkür ettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş