8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, sağlık sektöründe görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları organizasyonuyla düzenlenen programda; İl Kadın Kolları Başkanı Seçil Gündüz, Merkez İlçe yöneticileri ve kadın kolları üyeleri, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Hastanenin farklı birimlerinde görev yapan doktor, hemşire, hasta bakıcı ve idari personelle buluşan CHP heyeti, kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil takdim etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette sağlık çalışanlarının talep ve görüşleri de dinlendi.
Ziyaret sırasında yapılan açıklamalarda, kadınların yaşamın her alanında olduğu gibi sağlık sektöründe de en ön safta yer aldığı vurgulandı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Seçil Gündüz ve Merkez İlçe yöneticileri, sağlık emekçilerinin özverili çalışmalarının toplum için hayati önem taşıdığını belirterek, kadın emeğinin ve haklarının savunulmasına yönelik mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.