yandexmetrikacounter
Diyanet-Sen’den Biga ve Lapseki’ye ziyaret | Çanakkale Olay

Diyanet-Sen’den Biga ve Lapseki’ye ziyaret

Diyanet-Sen Çanakkale Şube Başkanı Şahin Aygül ve beraberindeki heyet, teşkilat çalışmaları kapsamında Biga ve Lapseki İlçe Müftülüklerini ziyaret ederek din görevlileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde sendikal faaliyetler ve sahadaki çalışmalar ele alındı.

193

Diyanet-Sen Çanakkale Şube Başkanı Şahin Aygül ve beraberindeki heyet, teşkilat çalışmaları kapsamında Biga ve Lapseki İlçe Müftülüklerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde sendikal faaliyetler, din görevlilerinin sahadaki çalışmaları ve talepleri ele alındı. Diyanet-Sen heyeti, saha çalışmaları ve üye buluşmaları kapsamında ilçelerdeki temaslarını sürdürüyor.

119356_wuciwug_86773b7e_diyanet-sen-den.jpeg

Şube Başkanı Şahin Aygül liderliğindeki heyet, ilk olarak Biga İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek din görevlilerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Lapseki İlçe Müftülüğü’ne geçen heyet, burada da din hizmetlerinin yürütülmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlerde konuşan Şahin Aygül, Diyanet-Sen olarak her zaman din görevlilerinin yanında olduklarını belirterek yerelde yürütülen dini hizmetlerin kalitesini artırmak için müftülüklerle koordineli çalışmaya büyük önem verdiklerini ifade etti.

Aygül açıklamasında, “İlçelerimizde görev yapan din gönüllüsü kardeşlerimizin gayretlerini yerinde görmek ve onlarla istişare etmek bizler için çok kıymetli. Biz bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdinin huzuru, hizmetlerimize de yansımaktadır” dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerin sonunda, Şube Başkanı Şahin Aygül tarafından Biga ve Lapseki İlçe Müftülerine günün anısına özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi. İlçe müftüleri ise yapılan nazik ziyaretten ve gösterilen dayanışmadan dolayı Diyanet-Sen heyetine teşekkür etti. Ziyaret programı, ilçelerde görev yapan sendika temsilcileri ve din görevlileriyle yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş