Çanakkale’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Finalleri, Gelibolu’dan katılan öğrencilerin üstün başarılarına sahne oldu. Strateji ve zeka dolu mücadelelerin yaşandığı turnuvada, Gelibolu temsilcileri aldıkları derecelerle kürsüyü adeta kapattı.
Özellikle "Abluka" kategorisinde gelen il şampiyonluğu ilçede büyük sevinç yaratırken, ilkokul ve ortaokul düzeyindeki dört farklı öğrenci madalyayla dönmeyi başardı. Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla başarılı öğrencileri "Gurur Duyuyoruz!" başlığıyla ilan etti.
şte Gelibolu’nun gurur tablosu: Deniz Bayraktar, 100. Yıl Barış Ortaokulu’ndan “Abluka” kategorisinde il birincisi oldu. Ömer Bulat, Gazi Süleymanpaşa İlkokulu’ndan “Abluka” kategorisinde il üçüncülüğünü elde etti. Bilgin Balta, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’ndan “Küre” kategorisinde il üçüncüsü olurken, Nehir Sesli ise Gazi Süleymanpaşa İlkokulu’ndan “Equilibrio” kategorisinde il üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attılar.
Eğitim camiasında büyük takdir toplayan bu başarı sonrası yetkililer, genç zekaların gelişimine vurgu yaparak şu açıklamayı paylaştı;"Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, onları yetiştiren değerli öğretmenlerimizi ve destek olan ailelerini kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.